Om os

 
Slangerup CK er en cykelklub blev etableret i 2011. Klubbens hjemsted er i Slangerup (Frederikssund Kommune).
 
Klubbens medlemmer dyrker cykling på alle niveauer, fra motionscykling til konkurrencer i Danmark og i udlandet.
Vi dyrker flere former for cykling – både indendørs, på racercykel og på mountainbike.
 
Vi mødes til fælles træninger, tager på ture og deltager i konkurrencer sammen. Der er fastlagt tidspunkter for træningerne, hvor man bare møder op, når man har tid og lyst! Øvrig træning aftales på klubbens lukkede Facebook gruppe “Slangerup Cykel Klub – SLCK – SmartGuard”.
 
For at deltage i udendørstræningen er det et krav at du har en racercykel til landevejstræning, eller en mountainbike til træning i skoven, og at du bærer en godkendt cykelhjelm.
 
Indendørstræningen foregår på BodyBikes i Fitness World, Slangerup Idræts- og Kulturcenter, hvor du betaler individuelt for træningen.
 
Klubben har aftaler med leverandører af cykler og cykeludstyr, beklædning til indendørs- og udendørs brug, og energiprodukter (drikke, barer m.v.) Klubbens medlemmer opnår rabat ved køb hos disse leverandører.
 
Initiativtagerne til klubben ønsker, udover ovennævnte træninger, at afholde klubaftener i løbet af vinterhalvåret med foredrag om optimal cykeltræning, supplerende træning (kondition og styrke), kostforedrag m.v.
Klubben er medlem af Danmarks Cykle Union, DCU.
 
Vi brænder for cykling, så lad os mødes i klubben, træne sammen, udveksle erfaringer og få nogle gode oplevelser!